Steen gevonden?

Heb je een mooie steen gevonden?

Je bent waarschijnlijk op deze website gekomen omdat je een steen hebt gevonden waar deze website op stond geschreven. Dan staat er als het goed is ook een nummer op de steen. Dit nummer kan je in het zoekveld invullen om de steen te bekijken. Mocht er geen nummer op de steen staan, dan zou je kunnen kijken of je de steen kan vinden a.d.h.v. een omschrijving.

Heb je de steen op de website gevonden? Dan vindt de maker van de steen het leuk om te weten waar je de steen hebt gevonden en wat je er mee gaat doen. Door op de knop "Locatie doorgeven" te klikken, kom je bij een formulier waar je de locatie kan doorgeven. Als je toestemming geeft aan je browser om de locatie op te halen, dan wordt de locatie automatisch gevuld. Klopt deze niet, of wil je de locatie niet aan de browser doorgeven, dan kun je handmatig de locatie invullen.

Tevens mag je een foto uploaden en kun je aangeven wat je met de steen gaat doen. Je mag hem houden, laten liggen of een nieuw plekje geven.

De maker van de steen ontvangt vervolgens een e-mail van ons dat zijn/haar steen is gevonden. De maker moet vervolgens de doorgegeven locatie goedkeuren voordat deze op de website getoond wordt.